Woondecoratie en Meubels voor de Lente

Kortingen tot 85% en bovendien krijgt u 10% van uw aankoop retour in de vorm van een cadeaubon.

sillas de primavera

Stoelen

taburetes de primavera

Krukken

mesas de primavera

Tafels

lamparas de primavera

Lampen

sofas de primavera

Zitbanken

   Spring Collection

Tuinmeubels

Opruiming

Voorjaarsdecoratie

De lente is aangebroken! En in dit nieuwe seizoen gaan we niet alleen veel tijd buiten spenderen, het is ook een uitstekend moment voor een nieuwe woondecoratie. Onderzoeken tonen aan dat het opnieuw inrichten van een ruimte volgens het seizoen, een bijzonder positief effect heeft op onze gemoedstoestand. En onze grootste wens is om iedereen blij en tevreden te zien.

Wij presenteren een nieuwe voorjaars meubelcollectie om uw huis of horecagelegenheid aan te passen aan het kleurrijkste seizoen van het jaar. Ontdek onze voorjaarsstoelen, tafels in vrolijke kleuren, lente woonaccessoires in frisse kleuren en vrolijke bloemenprints… onze selectie geeft u alles wat u en uw voorjaars woondecoratie nodig hebben om een klein beetje gelukkiger van te worden.

Duizenden voorjaars-woonideeën, alleen voor u

De lente biedt u eindeloze mogelijkheden om speelse en vrolijke combinaties te maken met diverse kleuren en prints. Doe de dekens de deur uit en haal bloemen in huis! Begin met de zitbank en kleed deze aan met kussens met bloemenprints of hoezen in frisse en effen kleuren. Een ander geweldig idee is een mix & match van beide.

Wat te denken van een kleurrijke voorjaars-tafeldecoratie voor als u gasten in huis krijgt? Kies uw favoriete lentebloemen, een glazen vaas om  helderheid te geven ¡et voilà!. En als u handig bent, dan kunt u ook zelf gaan knutselen om een persoonlijk tintje aan uw woondecoratie te geven: servetringen, bloemenslingers, ingelijste planten… En op het helemaal af te maken, kiest u voor kleurrijke lente stoelen zoals ons assortiment TOWER modellen. Met een beetje creativiteit krijgt u een prachtige voorjaarsdecororatie waardoor uw huis er dynamischer uit zal zien.